АВИО ПРЕВОЗ

Се издвојуваме по нашата професионалност за издавање на авио билети. Квалитетот и професионалната услуга во овој бизнис сегмент е претставен со брза и ефикасна набавка на авио билети за сите дестинации во светот по најниски цени и можност да се плати по најдобри услови.

Нашиот авио шалтер е квалификуван да одговори на Вашите барања во секое време и за секој поединец или група. Нашиот стремеж е да создадеме лојални патници чиј број од година во година расте.
Кај нас можете да купите билети на нискобуџетните авиокомпании кои летаат од домашните и соседните аеродроми – WIZZAIR, EASYJET, RYANAIR без трошоци за услуга и притоа да ги избегнете обврските при плаќање со кредитна картичка и можни непријатности и грешки.

Доколку ви е потребен трансфер до аеродромите во земјава и соседните држави (Софија, Солун, Приштина, Белград) нашите возила ви стојат на располагање и тоа по најдобри цени во градот.

Авио билетите може да се резервираат со телефонски повик или директно во нашата агенција:

Струмица: 034 55 22 50, 034 55 22 51, 078 291 374