Нудиме висок квалитет на RENT A CAR услуги кој вклучува технички исправни и одлично одржувани возила. Сите возила се опремени со клима уред, ABS сопирачки, воздушни перничиња и радио со ЦД.

Во цената за изнајмување е вклучено:

-Зелена карта

-Неограничена километража 

-Осигурување на возилото (Каско осигурување со 300 еур франшиза)

-Осигурување на возач и патници.

-Редовно одржување ,сервис и поправка на возилото.

Напомена : За секое изнaјамено возило се плаќа 300 еур франшиза (гаранција ) износ кој се враќа кога возилото се враќа во исправна состојба.