Организираме трансфери до домашни и странски аеродроми со добро обучени возачи и одлично одржувани возила.

Трансферите може да се резервираат со телефонски повик или директно во нашата агенција:

Струмица: 034 55 22 50, 034 55 22 51, 078 291 374